• Nauja
  • Neturime
Žiedų didinimas ar mažinimas
search
  • Žiedų didinimas ar mažinimas

Žiedų didinimas ar mažinimas

Pagal užsakymą

Didiname arba mažiname sidabrinius ar auksinius žiedus.
Nenusiima žiedas? Galime jį nupjauti, išlyginti ir vėl sulituoti.

Mielai Jūsų lauksime juvelyro dirbtuvėse Gedimino g. 9 Marijampolė

Iš kitų miestų galimas siuntimas per kurjerį*

Dėl paslaugos suteikimo informacijos teiraukitės:

  • info@juvelyrikosnamai.lt
  • +370 689 89 110
Kiekis

  Nemokamas pristatymas nuo 100€

(pristatymas per 1-3 d.d.)*

 

Kokybės ir grąžinimo garantija

 

Saugumo garantija

Ne visus žiedus galima didinti ar mažinti vienodai, kartais pakeisti jų dydį net neįmanoma. Padėti negalėsim jeigų Jūsų žiedas yra labai išlengvintas t.y. pagamintas iš plono metalo, taip pat jeigu Jūsų žiedas yra puoštas daug akmenų, ypač aktualu turint pilną žiedą juostelę. Nerekomenduojame žiedo didinti daugiau nei 1,5 mm su tam tikromis išimtimis. Susisiekite su mumis ir mielai pakonsultuosime.

Savo žiedą taip pat galite siųsti tiesiogiai per kurjerį adresu Gedimino g. 9, Marijampolė arba į Bažnyčios g. 38, Marijampolė esančius terminalus. Prieš siuntimą susisiekite, kad galėtume patvirtinti ar Jūsų gaminį galime padidinti ar pamažinti tiek kiek Jums reikia ir kokia gali būti preliminari kaina.

  • Gavėjas: Rytis Vasiliauskas
  • Tel. +370 689 89 110
Juvelyro paslaugos

Dėl Jūsų kompiuterio nustatymų bei monitoriaus raiškos, apšvietimo ar panašių sąlygų reali prekių spalva gali skirtis nuo matomų nuotraukoje.

Tikrasis produktas gali skirtis nuo pavaizduoto paveikslėlyje, taip pat paveikslėlyje gali būti dalių, kurių nėra produkto komplektacijoje.

Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio, jame nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės.

Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Tavo užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.